ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A Kanári-szigetek mindegyikét külön néven említett őslakók lakták, amelynek egyik emléke a Gran Canaria északi részén található a Cueva Pintada. Középkori történelmét a Spanyol és Portugál hódítások váltakozása határozta meg.

A mai Spanyolország részeként két tartományra oszlik. Las Palmas tartomány részei Gran Canaria, Lanzarote és Fuerteventura szigete. Santa Cruz de Tenerife tartományé Tenerife, La Palma, Gomera és El Hierro. Érdekesség, hogy a törvényhozásnak négy évenkénti választást követően hol Santa Cruz de Tenerife, hol Las Palmas ad otthont, amely városok vámmentes kikötő státusszal rendelkeznek.

Az idegenforgalom az abszolút meghatározó jövedelem forrás, de megtalálható mezőgazdasági és halászati tevékenység. Évente a helyiek számának többszöröse érkezik turistaként. Ezres nagyságrendű Magyarországról áttelepült szigetlakó döntően a szociális média útján tartja a kapcsolatot. Hermann Nóra Henrietta, a Kanári-szigetek Tiszteletbeli Magyar Konzulja biztosítja Magyarország hivatalos képviseletét, Los Cristianos városában, Tenerife szigetén.

IDŐHIÁNNYAL KÜZD? NYELVI NEHÉZSÉGEI AKADNAK?

ÖN MEGÁLMODJA ÉS MI MEGVALÓSÍTJUK!

Nem utazásszervező iroda vagyunk, csupán egyszerűbbé tesszük Önnek az utazást.  Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akik tudják hova, mikor és mennyi időre szeretnének utazni a Kanári-Szigetekre, viszont valamilyen okból az ügyintézésnél megrekednek. Mindezt e-mail útján, magyar vagy angol nyelven ajánljuk.

Repülőjegy

Autóbérlés

Szállás

Utazásának megszervezése lépésekben

1. Küldjön e-mailt

Ön e-mailben tudatja velünk:
hány fő (felnőtt és/vagy gyermek),
hova,
mikor/mennyi időre,
milyen árszínvonalon akar utazni,
milyen szolgáltatást (úti terv: repülőjegy / kompjegy / autóbérlés / szállás) kíván igénybe venni.

Mi visszaigazoljuk E-mail-ben a megbízást.

Ön Szolgáltatási számlánk ellenében átutalja a munkadíjunk első 50 Eurós összegét.

Mi a munkadíj első részletének jóváírásának napjától számított 24-72 órán belül, az elvárásainak megfelelő optimális lehetőségeket (maximum 3 módozatban) összeállítjuk és e-mailben elküldjük Önnek.

Ön kiválasztja a megfelelő feltételeket és kifizeti azokat a szolgáltatónak. Ha ebben segíthetünk, az Ön bizalmas adatainak (bankkártya) megismerése nélkül, örömmel tesszük Internetes videó konferencián keresztül. Ezzel az Öntől kapott Megbízást teljesítettük.

Ön Szolgáltatási számlánk ellenében, 3 napon belül átutalja a munkadíjunk második 50 Eurós összegét.